2320 defa maşallah

2320 defa maşallah NEVŞEHİR(MHA) Eğitim Sendikaları arasında yetki süreci bu yıl da tamamlandı. Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen yeniden yetkili sendika oldu. Üye sayısını 2 bin 320’ye çıkararak yeniden Nevşehir ili genelinde yetkiyi kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirten Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, “2022 Yılında Nevşehir’imizde Yine Yeniden açık ara üye sayısını artırarak Eğitim-Bir-Sen’imiz yetkili sendika […]

 2320 defa maşallah

25.05.2022 - 9:19

Güncelleme : 25.05.2022 - 9:19

2320 defa maşallah

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim Sendikaları arasında yetki süreci bu yıl da tamamlandı. Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen yeniden yetkili sendika oldu.

Üye sayısını 2 bin 320’ye çıkararak yeniden Nevşehir ili genelinde yetkiyi kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirten Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, “2022 Yılında Nevşehir’imizde Yine Yeniden açık ara üye sayısını artırarak Eğitim-Bir-Sen’imiz yetkili sendika olmuştur. Bize bu gururu bir defa daha yaşatan tüm eğitim çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Sendikacılığı üyeye hizmet için yapamaya devam edeceğiz. Boş laf değil hizmet üretmeye devam edeceğiz. Kim ne derse desin, alanda üretilmeye çalışılan tevzirat ne olursa olsun. Biz üye için çalışmaya devam edeceğiz. Üyeye rağmen değil üye için var olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın