Asayiş Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor

Asayiş  Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ilimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyor, yapılan bir haftalık çalışmalarda; Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 1 Yağma- Suç Eşyasının Satın Alınması ve Kabul Edilmesi – Mala Zarar Verme olayında 3 şüpheliye işlem yapılmış, 2 şahıs çıkarıldığı […]

 Asayiş  Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor

26.10.2020 - 16:54

Güncelleme : 26.10.2020 - 16:54

Asayiş  Ekiplerinin Çalışmaları Devam Ediyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ilimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyor, yapılan bir haftalık çalışmalarda;

Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda1 Yağma- Suç Eşyasının Satın Alınması ve Kabul Edilmesi – Mala Zarar Verme olayında 3 şüpheliye işlem yapılmış, 2 şahıs çıkarıldığı adli mercilerle tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

1 Kasten Yaralama olayında 1 şüpheli olayda kullanılan kasatura olarak tabir edilen suç aleti ile birlikte yakalanarak Kale Şehit İsmail ARSLAN Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 2 Dolandırıcılık olayında 2 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 12 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 3 şahıs tutuklanmış, 9 şahıs serbest bırakılmıştır.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; kayıp müracaatı alınan 3 şahıstan 3’ü bulunmuştur. Önceki haftalardan kayıp olarak aranan 2 şahıs bulunmuştur.

Resmi Ekiplerimizin şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda durumundan şüphelendikleri 1 şahsın kaba üst yoklamasında 2,68 gr. metamfetamin maddesi ile 0,74 gr esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzeme Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın