Başkan Kaya’dan AK Parti heyetine teşekkür

Başkan Kaya’dan AK Parti heyetine teşekkür NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, oda başkanlığını ziyaret eden ve çiftçinin sorunlarıyla ilgili kendisi ve oda yönetimiyle istişarelerde bulunan AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Kaya, “Nevşehir Ziraat Odamızı ziyaret eden Ak parti il başkanı Ali Kemikkıran, Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik […]

 Başkan Kaya’dan AK Parti heyetine teşekkür

18.12.2021 - 13:02

Güncelleme : 18.12.2021 - 13:02

Başkan Kaya’dan AK Parti heyetine teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, oda başkanlığını ziyaret eden ve çiftçinin sorunlarıyla ilgili kendisi ve oda yönetimiyle istişarelerde bulunan AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Kaya, “Nevşehir Ziraat Odamızı ziyaret eden Ak parti il başkanı Ali Kemikkıran, Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik kolları başkanı Haluk Köybaşı, İl başkan yardımcısı Salih Açıkgöz, İl başkan yardımcısı Ersin Doğan, İl yönetim kurulu üyesi Serhat Cantekin, İl yönetim kurulu üyesi Gökhan Doğru’nun odamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. İl başkanımız Ali Kemikkıran’a göreve geldiği günden bu güne kadar çiftçilerimize verdiği destekten ve çiftçilerimizin yanında olduğu için ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın