Yıldız’a teşekkür

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda boks branşında kadınlar 60 kiloda temsilcimiz Esra Yıldız, Finlandiyalı rakibi Mira Potkonen’e mağlup olarak organizasyona çeyrek finalde veda etti. Kokugikan Arena’daki çeyrek final maçında Esra Yıldız, Finlandiya’dan Johanna Marjut Mira Potkonen’le karşılaştı. Bu müsabakada oldukça güzel mücadele etmesine rağmen maçı 3-2 kaybeden Esra Yıldız Olimpiyatlara çeyrek finalde veda etmiş oldu. Nevşehir […]

 Yıldız’a teşekkür

04.08.2021 - 6:59

Güncelleme : 04.08.2021 - 6:59

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda boks branşında kadınlar 60 kiloda temsilcimiz Esra Yıldız, Finlandiyalı rakibi Mira Potkonen’e mağlup olarak organizasyona çeyrek finalde veda etti.

Kokugikan Arena’daki çeyrek final maçında Esra Yıldız, Finlandiya’dan Johanna Marjut Mira Potkonen’le karşılaştı.

Bu müsabakada oldukça güzel mücadele etmesine rağmen maçı 3-2 kaybeden Esra Yıldız Olimpiyatlara çeyrek finalde veda etmiş oldu. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Gururumuz Milli Boksörümüz Esra Yıldız’ın ailesi ile birlikte Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Antrenör, sporcular ve çok sayıda vatandaş tek yürek maçı izleyerek Milli Sporcumuza destek oldular.

İl Müdürü Özdemir Esra ile gurur duyduklarını belirterek ;”İlimizden çıkan bir sporcunun Olimpiyatlarda Ülkemizi temsil etmesi bizler için büyük bir gurur vesilesi oldu. Esra’ya güveniyoruz kıyısından döndüğü olimpiyat madalyasına inşallah 2024 Paris’de alacağına inanıyoruz. İlimizde Esra Yıldızların sayısını artırmak adına da gece gündüz demeksizin çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ülkemizi gururla temsil eden Milli Boksörümüz Esra Yıldız’a ve Antrenörümüz Nedim Baba’ya verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın