Madeni İşler Odasından örnek uygulama

Madeni İşler Odasından örnek uygulama NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı. Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Oda yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile; odamız üyelerinden  covid 19 hastalığını atlatmış  olan üyelerimizin odamıza isimlerini ve kan gruplarını […]

 Madeni İşler Odasından örnek uygulama

07.10.2020 - 14:01

Güncelleme : 07.10.2020 - 14:01

Madeni İşler Odasından örnek uygulama

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Covid 19 hastalığını atlatmış ve plazma kan verebilecek durumda olanların bilgilerini depolamaya başladı.

Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Oda yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile; odamız üyelerinden  covid 19 hastalığını atlatmış  olan üyelerimizin odamıza isimlerini ve kan gruplarını yazdırmaları neticesinde bilgi deposu oluşturulacaktır. Daha sonra üyelerimizden plazma kana ihtiyacı olanlara daha  hızlı ulaşılması amaçlanmaktadır. Hastalığı atlatmış olan üyelerimizin odamıza isimlerini yazdırmalarını rica ederim” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın