Mehmet Bilgin’de görevinden istifa etti

  Mehmet Bilgin’de görevinden istifa etti NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde parti tüzüğü gereğince görevlerinden Milletvekili aday adaylığı için istifa etmeleri gereken parti yöneticilerinin istifaları devam ediyor. Bu kez il başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Diş Hekimi Mehmet Bilgin görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla kararını duyuran Diş Hekimi Mehmet Bilgin, […]

 Mehmet Bilgin’de görevinden istifa etti

23.12.2022 - 15:18

Güncelleme : 23.12.2022 - 15:18

 

Mehmet Bilgin’de görevinden istifa etti

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde parti tüzüğü gereğince görevlerinden Milletvekili aday adaylığı için istifa etmeleri gereken parti yöneticilerinin istifaları devam ediyor. Bu kez il başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Diş Hekimi Mehmet Bilgin görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla kararını duyuran Diş Hekimi Mehmet Bilgin, “16 Haziran 1982 de Nevşehir’e geldim. Nevşehir’in sosyal yaşantısı içerisinde olan bir insanım. İlerleyen süreçte çalışmalarımla ilgili daha detaylı bilgiler aktaracağım. Bugün sadece prosedürü yerine getirmek için buradayım. 3 dönemdir sürdürdüğüm CHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevimden Milletvekilliği aday adaylığı için istifa ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük bir camia. Ve onun başında inanılmaz bir mücadele sergileyen Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu var. Onu hiç bir zaman yalnız bırakmamak ve bu ülkenin içerisine düştüğü şu kötü günlerden kurtarmak için Milletvekili aday adayı olacağım. 2023 seçimleri şimdiden hayırlı olsun. Tayfun Ceyhan beni 15,20 yıllık bir uğraşının ardından bu partinin bir neferi yapmıştı. Kendisine istifamı sunmakta varmış. Dün görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istif        a eden İl Başkanımız Sayın Kamil Gülmez’e, bugün istifasını vereceğini öğrendiğim Ürgüp ilçe başkanımız Sayın Fulya Gülşen Altınsoy’a, bundan sonraki süreçte istifasını sunacak yöneticilerimize ve aday adayı olacak tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın