Duyarsızlıkları sürüyor

Duyarsızlıkları sürüyor NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de belediye başkanı Rasim Arı’nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesini sadece bir kaç siyasi parti il başkanı değerlendirebildi. AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, CHP İl Başkanı Kamil […]

 Duyarsızlıkları sürüyor

03.02.2021 - 11:14

Güncelleme : 03.02.2021 - 11:14

Duyarsızlıkları sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de belediye başkanı Rasim Arı’nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesini sadece bir kaç siyasi parti il başkanı değerlendirebildi. AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit bu isimler arasındaydı.

Ülkenin ve Şehrin gündeminden son derece uzak, adeta tabela siyasetçiliği yürüten partilerin il başkanlarının bu sağduyusuzluğu dikkatlerden kaçmıyor, kaçmayacak.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın