Deva da basın açıklamaları yeni keşfedildi

Deva da basın açıklamaları yeni keşfedildi NEVŞEHİR(MHA) Deva Partisi ne yazık ki Nevşehir’de siyasi, güncel gelişmeleri değerlendirme konusunda sınıfta kalmış durumda. İlk göreve geldiği günlerde kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunan Deva Partisi il başkanı ve yönetimi o günden bu yana pek ortada görülmedi. Pandeminin etkisini anlaşılan o ki derinden hisseden Deva’cılar bu aralar […]

26.02.2021 - 9:27

Güncelleme : 26.02.2021 - 9:27

Deva da basın açıklamaları yeni keşfedildi

Pandeminin etkisini anlaşılan o ki derinden hisseden Deva’cılar bu aralar basın açıklamalarıyla gündemde yer bulmanın derdinde.

Önceki gün teşkilatlandırma başkanının açıklamalarının ardından bu kez Merkez ilçe başkanı Başkan Savran’a sorularıyla gündeme geldi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın