Basın 4. büyük güç NEVŞEHİR(MHA) 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınlayan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Toplumsal değerlere kişi haklarına saygılı objektif ve tarafsız bir basın, demokrasilerde etkili güçtür. Bunun içindir ki demokratik ülkelerde basın yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4. güç olarak kabul edilir” dedi. Özellikle Ankara ve […]

24.07.2022 - 11:49

Güncelleme : 24.07.2022 - 11:49

Basın 4. büyük güç

NEVŞEHİR(MHA) 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınlayan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Toplumsal değerlere kişi haklarına saygılı objektif ve tarafsız bir basın, demokrasilerde etkili güçtür. Bunun içindir ki demokratik ülkelerde basın yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4. güç olarak kabul edilir” dedi.

Özellikle Ankara ve İstanbul dışında bulunan ve yerel medya olarak adlandırılan basın kurum ve kuruluşlarında gazetecilerin zor şartlar ve sosyal haklardan mahrum olarak görev yaptığını hatırlatan Başkan Güneş, “Bugün Gazeteci dendiğinde Ulusal Medya’da görev yapan ve iyi şartlarda çalışan ünlü gazeteciler akla gelmektedir. Bulundukları ilçelerde, illerde bu görevi zor şartlarına rağmen layıkıyla yapan Gazetecilerin Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın