37 Kadın Girişimciye Mikro Kredi Desteği Verildi

Nevşehir’de 37 Kadın Girişimciye Mikro Kredi Desteği Verildi Nevşehir İl Özel İdaresi kredi programı çerçevesinde Nevşehir’de yaşayan 37 kadın girişimciye kredi çekleri, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen törenle dağıtıldı. Düzenlenen toplantıya Vali İnci Sezer Becel, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru […]

 37 Kadın Girişimciye Mikro Kredi Desteği Verildi

16.01.2021 - 11:58

Güncelleme : 16.01.2021 - 11:58

Nevşehir’de 37 Kadın Girişimciye Mikro Kredi Desteği Verildi

Nevşehir İl Özel İdaresi kredi programı çerçevesinde Nevşehir’de yaşayan 37 kadın girişimciye kredi çekleri, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen törenle dağıtıldı.

Düzenlenen toplantıya Vali İnci Sezer Becel, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru ile kredi almaya hak kazanan kadın girişimciler katıldı. Kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmalarına imkân veren mikro kredi uygulaması çerçevesinde 37 kadın girişimciye 5 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen rakamlarda faizsiz toplam 150 bin TL mikro kredi verildi.

Verilen destek ile kadınların işlerinin daha da büyümesini ve ailelerine olan katkılarının daha da artması hedeflenirken ayrıca mikro kredi desteklemelerinde geçen yıla göre yüzde yüz bir artış sağlanarak 2021 yılı içerisinde 300 bin TL kredinin de girişimcilere verilmesi planlanıyor.

Toplantı, hatıra fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın